1773288.jpg

Kerttu teki näytelmädebyyttinsä Ypäjällä 19.7., tässä Pekka Teinin ajatuksia Kerttusesta:

" Hyvän tyyppinen ja oikean linjainen narttupentu, oikeanpiirteinen pennun pää, hieman haja-asentoiset korvat, hyvä rungon- ja raajanrakenne, töpöhäntä, hyvänlaatuinen turkki, mukava kehäkäytös."

KP, VSP-pentu.

Minä olin ihan suu ymmyrkäisenä koko päivän... Kerttu oli itse rauhallisuus, ei stressannut yhtään, katsoi vaan Sasusta mallia missä asennossa milloinkin köllötetään... Ja minä kun en ehtinyt edes kasata häkkiä kotiin, että olisi käynyt siellä harjoittelemassa... Näyttelytalutin oli kaulassa ennen näyttelyä sen verran, että sovitin ja totesin sen olevan liian suuri- ja otin pois... pöh, lahjattomat ne on jotka treenaa ;o) Olen kyllä ihan suunnattoman ylpeä meidän ripakintusta :oD etenkin siitä käytöksestä! Kehässä vähän meni korvat luimuun kun joku pörisi takana, mutta kyllä kai sellainen vähän kummastuttaakin. On tuo meidän Kerttu vaan niin ihku!

Poikaystävä Mese teki näytelmädebyyttinsä samalla reissulla, ja oli ROP-pentu, Onnea Marja ja Mese! Sippis ja Sasu olivat Erinomaisen Hohdokkaita, ja Sipe käyttäytyi kanssa niin loistavasti, että omistaja saa olla rinta rottingilla tästä pojasta! 

1773294.jpg

Näytelmäkuvat ovat Susannan kamerassa, joten laitanpa tähän näitä kotona näpsittyjä ;o)¨

Iskälle vinkki että tuolta Oman Lauman blogista yleensä löytyy uudempia kertomuksia ja kuvia myöskin Kerttusesta .